KOCAELİ / DARICA - Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Erasmus+ Projesi

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile Avrupa Birliği Erasmus+ projesi yurtdışı iş başı gözlem uygulaması kapsamında,

okulumuz Elektirik/elektronik alanından 2 öğretmenimiz İtalya'nın Floransa şehrinde çalışma yapmıştır.

Yapılan iş başı gözlem faaliyetinde İtalyan mesleki eğitiminin incelenmesi elektrik elektronik alanında örnek uygulama ve projelerin incelenmesi

mesleki ve  kişisel becerinin artması, yabanncı dil becerilerinin gelişmesi, diğer kültürlerin tanınması,

kültürlerarası işbirliğinin geliştirilmesi, avrupa iş piyasasının düzenleyen kuralların ve teknik bilgilerin öğrenilmesi hedeflenmiştir.

Öğretmenlerimizin ufkunu genişletecek bir çok alanda kendini geliştirme fırsatı ve deneyimi sunan iş başı gözlem uygulamasını başarı ile tamamlayan Okul Müdürümüz Serdar Çakır ve öğretmenimiz Ahmet Vicdan katılım belgelerini almışlardır.

Sürece destek ve katkılarından dolayı Kocaeli İl Milli eğitim müüdürlüğü AR-GE proje birimimnize teşekkür ederiz.

Yayın: 09.11.2022 - Güncelleme: 09.11.2022 13:47 - Görüntülenme: 506